Kikkerland design

Speelse en functionele producten gemaakt door tientallen designers. Gevestigd in New York, maar gerund door Nederlanders.

 

Kikkerland Design weet door slimme ontwerpen, de simpele en saaie alledaagse dingen om te toveren tot grappige en inspirerende items. De mensen van Kikkerland reizen de hele wereld over, op zoek naar originele ontwerpen om het leven leuker te maken. De producten van Kikkerland zijn dan ook succesvol door de unieke combinatie van vorm, functie en fun. Het resultaat van innovatief design.

Sinds 1992 reizen de designers de wereld over op zoek naar nieuwe vormen en ideeën. Slimme dingen die je fascineren, handige dingen die je leven aangenamer maken en mooie dingen die je blij maken. Kikkerland groeit langzaam uit tot een wereldwijd merk.

In de webshop hebben we mooie houten 3D puzzels, muziekdoosjes met de mooiste nummers. En voor in de keuken een design kruidenzeef en hele leuke vershoudklemmen. Huckleberry is ook van Kikkerland. Kijk voor deze producten onder het merk Huckleberry.