Dreamy Dress-ups

DREAMY DRESS-UPS®: VLEUGELS, MASKERS & MEER LEUKE DINGEN VOOR KINDEREN!

LEUK ROLLENSPEL VOOR LEEFTIJDEN 3-6 JAAR: Elke set verkleedvleugels + masker is uitgerust met twee elastische schouderbanden en zachte lussen aan de vingers zodat de kleintjes gemakkelijk kunnen aantrekken. Geen kabels, dus kinderen kunnen zelfs in de auto springen zonder hun vleugels af te doen!

SILKY STURDY DRESS-UP ACCESSOIRES: Zachte, zijdeachtige, fantasievolle stoffen vleugels met bijpassend satijnen masker voor kinderen om gemakkelijk te veranderen in bijen, vogels, vlinders en meer met levendige kleuren die hun weg banen over het podium of door je huis en tuin.

DUURZAME KWALITEIT: Gemaakt om lang mee te gaan en te worden doorgegeven aan jongere broers en zussen.

MILIEUVRIENDELIJKE VERPAKKING: Dreamy Dress-Ups® katoenen cadeauzakje

Mooie handgemaakte verkleedkleren van Dreamy dress-ups bedacht door de moeder in 2000 en nu overgenomen door de dochters. Het bedrijf staat voor goede kwaliteit en de kleding wordt gemaakt in Indonesië. Hun passie is om overal op de wereld geluk en plezier te creëren via de wereld van de fantasie van kinderen. Je kan vliegen, spelen en met de mooie maskers jezelf onderdompelen in een andere wereld.

 

Het is een echt familiebedrijf met aandacht voor detail. Elk jaar brengen ze een nieuwe mooie collectie uit en dit jaar staat in het teken van de zeemeermin! Laat je verleiden door deze prachtige verkleedkleren en gebruik je eigen fantasie keer op keer.