Kids at Work by Corvus

Het speelgoed van Kids at Work is het ultieme gereedschap en buitenspeelgoed voor kinderen. Echt gereedschap, speciaal ontworpen voor kleine handen. Zo kunnen ook de allerjongsten thuis écht gaan helpen met klussen.

Kids at Work is stoer, hip en soms een tikkeltje nostalgisch! Uitdagend speelgoed van de beste kwaliteit. Kids at Work maakt onderdeel uit van het Duitse merk Corvus Toys. Corvus levert goede degelijke Duitse kwaliteit.

 

Kids at Work is een merk wat staat voor kwalitatief en sterk gereedschap voor kinderen. Vanaf nu kunnen kinderen uren klussen met bijvoorbeeld een gereedschapsgordel met gereedschap, een goede zaag op kinderformaat en bijvoorbeeld gereedschapskisten voor al hun eigen gereedschap! Naast gereedschap heeft Kids at Work speelgoed en creatief materiaal van vroeger. Het kindergereedschap is echt gereedschap van goede kwaliteit gemaakt speciaal voor een kind, dus op kinderformaat aangepast aan armlengte en kleine handen.

 

Kids at Work is de actieve lijn van het Duitse speelgoedmerk Corvus Toys het buitenspeelgoed, hobby- en knutselmateriaal en kindergereedschap. Van meet af aan zijn de takels en het gereedschap een groot succes. 

Zo is de Slackline een absolute topper, maar ook de appelschilmachine is een uitkomst voor elke organisatie werkend met kinderen. Wat is er leuker dan zelf je appeltje schillen? Het kwalitatief hoogwaardige kindergereedschap is bij ons in een zeer groot assortiment aanwezig en biedt veel knutsel- en hobbymogelijkheden voor jonge kinderen.

De uitgebreide lijn kindergereedschap is uniek te noemen. Mooi stevig materiaal waar kinderen mee kunnen timmeren, schroeven, zagen en nog veel meer! Houdt wel altijd een oogje op je kind want kindergereedschap is helaas geen kinderspeelgoed.

CORVUS, eigenaar van de merken Kids at work en Rattlesnake bevindt zich in het hart van Baden-Württemberg tussen Tübingen en Reutlingen. Het speelgoed is uitgedacht en niet-standaard en doen een beroep op de creatieve, onderscheidende en onafhankelijke toegang tot de wereld van de 'volwassenen' ontdekken.

Alle artikelen zijn zorgvuldig geselecteerd en komen voor het grootste deel van leveranciers waar zij al vele jaren zaken mee doen. De producten komen van over de hele wereld en worden uitgezocht vanuit oogpunt: ecologische duurzaamheid van de sociale omgeving en de economie.