Koa Koa

Koa Koa is een bedrijf met een missie: moedig kinderen aan om hun creativiteit te ontwikkelen help hen hun uitvindingrijkheid te ontwikkelen. Met andere woorden: Stimuleer creatief denken.

Wanneer een kind opgroeit wordt creativiteit niet altijd aangemoedigd, thuis en op school. De missie van Koa Koa is om je daarbij te helpen door het aanbieden van spannende pakketten, die naast creativiteit ook met oog voor design fijn zijn om als ze af zijn een plaats te geven in je huis. Ook kun je de gemaakte resultaten echt gebruiken en zullen ze niet zomaar in een hoek van de kamer, onderin de speelgoedkist of in de afvalbak verdwijnen.

Koa Koa kits worden geproduceerd in de Europa. De verschillende onderdelen komen uit ca 15 landen. Ze worden samengesteld door werknemers met een beperking werkend in sociale werkplaatsen.

Koa Koa maakt DIY bouwpakketten voor kinderen met als doel om kinderen te stimuleren in wetenschap, technologie, engeneering, kunst en wiskunde met een aanpak die probleemoplossing en creativiteit stimuleert. Kies bijvoorbeeld voor de DIY projecten van Koa Koa zoals een deurbel voor je slaapkamer, een technische puntenslijper of maak je eigen dierenbril.