KOKO CARDBOARDS

Koko Cardboards is een milieuvriendelijk ontwerp: doe-het-zelfpakketten, speelgoed en meubels. Allemaal gemaakt van karton. We willen kinderen en ouders bepalen voor een gemeenschappelijke, actieve en waardevolle tijd samen.
Onze filosofie van een gelukkige jeugd is verbonden met het idee van de terug naar de wortels toen de tijd meer was afgesloten. Wij geloven dat onze producten uw kinderen in een stuk karton de betoverde, magische wereld vol mogelijkheden laten zien!


Onze producten kunnen uw (als ouder) poort zijn naar een magische tijd met uw kind.
Niet alle ouders moeten kunstgetalenteerd, creatief en ideaal zijn om in een vrije tijd met uw kinderen te doen. Wij bieden u een oplossing. Een makkelijke manier (stap voor stap) om je kinderen te laten zien dat het mogelijk is om van puur papier geweldige dingen te maken en dat je het samen met ze kunt doen.
We selecteren materialen voor onze producten zeer zorgvuldig, omdat we willen dat ze tegelijkertijd nuttig, mooi, veilig en vriendelijk voor de planeet zijn.


Omdat het de missie van ons bedrijf is om voor het milieu te zorgen, zijn de meeste van onze materialen afkomstig van recycling. Wij geloven dat elke ouderlijke beslissing die we nemen een enorme invloed heeft op onze samenleving en ons dagelijks leven. Daarom moedigen we je aan om voor ons merk te kiezen omdat je verantwoordelijk bent voor onze planeet en tegelijkertijd plezier hebt!

 

KOKO CARDBOARDS is een merk dat zich toelegt op kinderen van over de hele wereld!  

Uw onbegrensde eerlijkheid , openheid, nieuwsgierigheid naar de wereld, moed en onbegrensde vreugde inspireerden ons om objecten te creëren waarvan wij graag willen dat het bedrijf uw aandacht waard is.  

De kindertijd is een geweldige tijd! Een tijd van het ontdekken van de wereld, voortdurende ontwikkeling, leren en avonturen beleven Onthoud - je bent perfect!  

We hopen dat het speelgoed en de creatieve sets die we voor je maken veel plezier zullen brengen in je dagelijks leven, je zullen inspireren om verder te zoeken en je laten zien hoeveel je kunt bereiken ! 

 

KOKO CARDBOARDS is een merk gewijd aan ouders van over de hele wereld!  

Uw grenzeloze liefde, toewijding, goede bedoelingen, toewijding hebben ons geïnspireerd om objecten te maken waarvan we denken dat u ze aan uw kinderen wilt geven. Opvoeden is een unieke taak. Onthoud - je bent genoeg!  

We hopen dat het speelgoed en de creatieve sets die we voor je maken, je zullen helpen een geweldige en sterke band met je kind op te bouwen. Zij zullen u een activiteit aanbieden waarin u, door samen te spelen en te creëren , uw kinderen de aandacht geeft die ze nodig hebben en kwaliteitsvolle familietijd die de basis vormt van hun  zelfvertrouwen . 

 

KOKO CARDBOARDS is een merk dat toegewijd is aan onze planeet!

Haar grenzeloze schoonheid, kracht, vriendelijkheid en zwakte in de misstanden die we onszelf als mensheid toestonden, inspireerde ons om objecten te creëren waarvan we geloven dat ze verandering teweeg zullen brengen.  

Onthoud - er is geen "Planeet B" ! 

We hopen dat het speelgoed en de creatieve sets die we maken, zullen bewijzen dat we de gevoelens, emoties en het welzijn die gepaard gaan met plezier en verlangens niet hoeven op te geven. We moeten alleen de kosten voor het milieu minimaliseren.  

 

Wij zijn een familiebedrijf uit Poznań, dat speelgoed en creatieve kartonnen sets voor kinderen ontwerpt. We produceren in Polen, ondersteunen onszelf in samenwerking met andere lokale ondernemers en importeren halffabrikaten van andere producenten uit de Europese Unie. De missie van ons bedrijf is om in harmonie te zijn met het milieu.  

U kunt onze producten kopen in vijfentwintig landen, waaronder de Verenigde Arabische Emiraten, Senegal, Japan, Singapore, Israël, Griekenland, Nederland en Spanje.  

 

Privé zijn we een redelijk analoge familie, die vooral waarde hecht aan buitenactiviteiten en reizen met de T4-bus. Wij houden van sporten, vooral watersporten , paardrijden en skiën. We houden van muziek, maar ook van dansen, vers fruit eten en ons gezicht opwarmen in de stralen van de ondergaande zon