Poppik

Poppik is een jong merk (2016) uit Frankrijk dat Stickerkunst in het leven heeft geroepen.

Stickers plakken en je krijgt de meest prachtige schilderijen. Bovendien is het net als tekenen en schilderen op nummer of kleuren en tekenen heel erg fijn en rustgevend om te doen. Ook zijn er stickerposters en stickerkaarten voor jong en oud, al vanaf 2 jaar. Decoratief, educatief, en creatief een activiteit waar velen veel plezier aan beleven! Ook maakt Poppik puzzels. In samenwerking met het Engelse merk Cloudberries zijn er een aantal puzzels gemaakt die een van de iconische ontwerpen van Poppik bevat. Deze hoogwaardige, tijdloze puzzels zal het hele gezin aanspreken. Het merk Cloudberries is zeer betrokken bij het milieu. Voor elke gekochte puzzel wordt een boom geplant door de Eden Reforestation Project-vereniging. De puzzels worden in Europa gemaakt van gerecycled karton.

Kinderen en volwassenen buigen zich samen over een sticker puzzel en daarna hangt er prachtige kunst aan de muur! Om ecologische redenen wordt dit educatieve spel niet in Azië gemaakt, maar in de Europese Unie (Spanje)en worden platte verpakking ontworpen om de ecologische impact (productie en transport) te minimaliseren.

Deze stickers voor kinderen zijn verplaatsbaar, zodat ze zo vaak als nodig op de poster kunnen worden verplaatst. Net als bij een puzzel hebben kun je dan gewoon even een uitproberen hoe het moet!

 

Alle onze educatieve spelletjes voor kinderen voldoen aan de CE-speelgoednorm, gegarandeerd ftalaatvrij.- Het papier is PEFC-gecertificeerd: uit duurzaam beheerde bossen.


Poppik eigenaren: Delphine Badreddine en Françoise Baglin.