Kan ik de bestelling afhalen?

Dat kan zeker! Bij ZON!thuis maar er is ook een mogelijkheid om de producten op te halen bij de ZON! vestiging van jouw keuze. Door jouw bestelling af te halen bespaar je eenvoudig op de verzendkosten maar letten we ook op het milieu. Kies tijdens het bestelproces bij betaalwijze voor afhalen. 

Via de mail houden we je op de hoogte wanneer het klaar ligt.

Adres gegevens:

ZON! Outdoor
Lookwatering 62
2625 EA Den Hoorn 

Mijn bestelling is niet bezorgd, wat moet ik doen?

PostNl en DHL leveren normaal gesproken tussen de 24-48 uur na verzending. Natuurlijk kan er altijd vertraging ontstaan bij de verzend partij, vooral tijdens feestdagen. Dit wordt goed aangegeven bij de tracking. Mocht je na 1 week nog niks hebben ontvangen neem dan contact met ons op. We zullen dan samen opzoek gaan naar een passende oplossing!

 

Wat is de levertijd?

Is je bestelling voor 20:00 betaald met Ideal, of een ander betaalmogelijkheid en is het op voorraad dan wordt het binnen 2 werkdagen verstuurd (ma t/m vr). Voor sommigen artikelen duurt de levering langer. Wil je het op de locatie ophalen dan gelden er andere levertijden. Neem contact met ons op. 

 

Dit is waarom wij verzendkosten aan je doorberekenen

Verzenden is nooit gratis, al doen veel webshops je dat wel geloven. In de praktijk nemen deze bedrijven vaak de verzendkosten voor eigen rekening. Of ze maken hun producten duurder, waardoor je als klant indirect toch zelf de verzendkosten betaalt. Dat doen wij dus niet.

ZON! Outdoor kiest er bewust voor een deel van de verzendkosten aan je door te berekenen. Zo proberen we jou als consument bewust te laten nadenken over je aankoop. Want? Verzenden betekent een belasting van het milieu en dat willen we tot een minimum beperken. En ja, in onze verpakkingsmethode houden we ook rekening met het duurzame concept van ZON! Outdoor. Dat betekent geen plastic als vulmateriaal in jouw pakketje bijvoorbeeld.

Twijfel je over je bestelling en wil je onnodige retourkosten voorkomen? Neem gerust contact op. We helpen je graag met je keuze.

 

Verzendkosten

Wij rekenen verzendkosten binnen Nederland.

  • Pakket post €5,95
  • Brievenbus post €3.95

Vanaf €50,- is het gratis verzending.

Naar België toe rekenen wij: €9,95 en vanaf €70,- gratis verzending.

 

Hoe wordt mijn bestelling bezorgd?

Wij versturen via PostNL of DHL. Levering vindt na afgifte aan PostNL of DHL vaak plaats binnen 1 á 5 werkdagen (ma t/m za). Je ontvangt via e-mail updates over je bestellingen en een track en tracé code bij pakket en/ of brievenbuspost zodat je de bestelling van begin tot einde kunt volgen.